Lite lättläst..

Hemma efter en heldag i skolan, som bland annat innehöll en tripp till akuten, (inte jag som behövde uppsöka sjukhus) men var grymt kul att vara på akuten :)

Just nu sitter jag i soffan, tänkte läsa lite tidningar innan jag drar och tränar - med robin denna gång :)

Tenta om en vecka = en vecka med råplugg!

På jobbet

Har rast just nu, jobbar till 16 sen tar jag helg! :D ska bli så skönt med en fri helg, med inga planer alls - förutom actic med robin imorgon ;) (och plugg såklart) ska bli kul!

Blir att åka en sväng till eskilstuna/tuna park efter vi båda slutat - sen hem och kolla senaste avsnittet av vampire diaries :) bästa serien!

Var ute och sprang igår efter skolan, var riktigt skönt och sen gick det över förväntan - mycket nöjd! :) Får se till att göra det till en rutin att springa när jag har föreläsningar hela dagen - hinner inte träna på actic dem dagarna..

Fast får inte glömma..

Att jag klarade läkemedelstentan :D nu får jag gå ut på praktik! Sköönt :)

En väldigt kort dag (så känns det iaf)

Tåget gick 7.54, hemma 16.43 - hem och äta, helt död efter en hel dag med föreläsningar.. Blev upphämtad av robin & vigge, pluggade lite medan dem spelade fifa - och under tiden de tittade på fotboll kollade jag på gossip girl, bästa! :)

Såna här dagar är helt värdelösa, man får ingenting gjort.. (förutom att gå på föreläsningarna) Är så förbannat trött när man kommer hem så man inte orkar göra nåt, nä - tacka vet jag halvdagar! ;)

Ska ta och locka robin till sängen nu ;) Godnatt!

Mys i soffan

Sitter uppkrupen i soffan under täcket med R, han kollar på fotboll & jag läser om skelettsjukdomar :) Bästa sättet att plugga på, smyga in lite pussar då och då gör det så mycket roligare!

Har varit i skolan idag och haft föreläsning, kom hem vid 14 till ett regnigt flen - nästan så man börjar längta efter snö.. Donade lite hemma sen nu på kvällen tränade jag med sofia på actic, mycket bra dag enligt mig :)

Imorgon är det heldag i skolan, ska försöka komma i säng skapligt så man inte är helt död imorgon ;)

Burr!

Sitter just nu uppkrupen i soffan hemma hos R med filten virad kring mig, man märker att det är höst!

Hann med lite pluggande, men blev så frusen så hamnade här istället - raggsockorna åkte på också :) Trots det ska jag ta mig ut och röra lite på mig sen, satsar på actic imorgon istället - är för frusen för att cykla hem och hämta träningskläder..

Allt känns bra nu! :) Har haft en liten downperiod när det kändes som allt gick emot mig - men nu så! :)

Måndag = ledig!

Efter att ha jobbat hela helgen så är det skönt att vara ledig idag :) gick upp och åt frukost med R och nu tänker jag tillbringa en timme till framför tv:n. Tänker bara ta det lugnt idag, plugga & sen träna lite senare idag när actic har öppnat :)

Jag har världens bästa pojkvän! <3

Uppe med tuppen

Är i skrivande stund påväg till jobbet, segt att gå upp tidigt men det är värt pengarna :) senare idag ska jag och ida ta kort (på oss) till mammas 50-års dag - sen blir det plugg!

Ville bara säga såhär på morgonkvisten..

Att jag saknar mina fina, underbara vänner! Några är kvar i flen, resten är utspridda i detta avlånga land. Även om vi inte träffas lika ofta (tänk i gymnasiet när jag fick träffa er pratiskt taget varje dag!) så tänker jag på er :) Ni är bäst! Massa kärlek till er <3

BMA010

Jaaa, klarade tenta 1 av 2 i kursen Patalogi, diagnos och behandling inom medicin och kirurgi! :D Underbart! Blir att fira ikväll ;)

Kylig höstmorgon

Sitter på tåget in till eskilstuna just nu, har föreläsning mellan 9.15-12.45 idag - om lungsjukdomar, syrgas & sugbehandling :) Det blir nog intressant! Riktigt bra kurs vi har nu, men det är så jädrans mycket -.- Bara att bita ihop och kämpa!

Om vädret är bra blir det nog en höstpromenad lite senare idag, älskar hösten! :) <3

Tisdag!

Helgen susade iväg som vanligt, fast hann med en tripp till nya erikslund - och ikea såklart ;) längtar så sjukt mycket efter att flytta hemifrån!
Har jobbat lite i helgen, fast inte så mycket som jag ville; vill jobba så mycket som möjligt innan det börjar dra ihop sig till tenta igen - vill ju ha pengar i november, snart dags att börja köpa lite julklappar.. Fast innan det ska jag köpa present till en 20-åring (<3), 18-åring, 50-åring & en 70-åring. November blir en tuff månad!

Idag började allvaret igen efter en slapp helg, fast skönt med bara en föreläsning på fm :) blir att plugga & renskriva när R kollar på fotbollen ikväll..

Sitter just nu och tittar på när bästaste spelar spel, dra och träna om en timme :)

Dags att göra ett nytt försök..

Tänkte testa på blogg.se's nya app - kanske resulterar det i att jag börjar blogga igen, who knows :)

Sitter just nu i soffan och kollar på "Jims värld" sen tänkte jag gå och träna lite på nautilus/actic innan skolan - lugna nerverna inför dagens tenta i läkemedelsberäkning ;)

Usch, det här är verkligen inte min vecka. Så ikväll tänker jag bara ta det lugnt med R och kolla på veckans, efterlängtade, avsnitt av vampire diaries - löve it!

Förhoppningsvis hörs vi snart igen ;)

RSS 2.0