31 januari

Har varit dålig på att blogga den senaste veckan, fullt upp! Men kan berätta lite om helgen, höjdpunkten var lördagen - fem tjejer som åkte och hälsade på sandy i eskilstuna, lagade hemmagjord pizza, snackade skit och myste! :) Hann även med att jobba lite annars har jag bara tagit det lugnt, är inne i en sån fas just nu - laddar batterierna inför våren ;)

Hann med lite shopping idag - hittade ett par underbara te-koppar på Indiska, köpte två stycken men funderar på att köpa några till.. Sen lite nya underkläder, en tröja sen även en underbar duschcreme (se nedan) och jordgubbsparfym från The bodyshop. Love it! Tänkte att jordgubbsparfymen kan passa bra till vardags, och sen var det ju specialpris ;) Men duschcremen luktar helt underbart gott, påminner mig om utomlands.. :)


Vardagslyx!

24 januari

Det har varit riktigt skönt med långhelg, har bara tagit det lugnt - och jobbat lite :) var iväg till eskilstuna med sofia idag, handlade lite kläder och ett par skor. Nu på kvällen var jag och tränade på nautilus tillsammans med sofia och annG, det gick riktigt bra. '

Sitter och myser i morgonrocken nu, ska snart kolla på några avsnitt av vänner..

Kollade på första delen av "Mitt liv som Hellner" nyss, riktigt bra! :)

19 januari

Idag kom jag igång tidigt, så skönt! gick en morgonpromenad innan frukost runt stan, cirka 50 minuter tog det. Efter det har jag ätit frukost och varit på Drejskivan och tagit blodtryck på några boende - men mest på personalen. Fick introduktion i blodtryckstagning förra veckan (på MDH) så ville öva lite mer.. Det gick faktiskt bra, och kul var det. :) Sen är det ju klart att man blir bättre på det ju fler gånger man gör det..

Nu ska jag titta klart på första året av vänner, sen äta lunch - sen är det plugg som gäller resten av dagen! Två dagar kvar till tenta..

Den här kom på posten


Den här låg i brevlådan idag när jag kom hem (och en bok om klinisk mikrobiologi). Har läst alla andra böcker så var tvungen att beställa hem den senaste också :) får se när jag har tid att läsa den, just nu är det anatomi & fysiologi som gäller! Längtar till sommaren då man kan ligga på stranden och läsa bra böcker :)

Skön handpeeling

Här får ni ett tips på skön handpeeling som ni enkelt kan göra hemma:

Det enda som behövs är;
Olivolja
Strösocker

Blanda ihop dessa, behövs inte så mycket av varje - enklast är att testa sig fram! :) Jag brukar ta någon msk av varje, mer än så behövs inte.. Var noga med att skrubba nagelbanden för att få bort döda hudceller. När du skrubbat färdigt är det bara att skölja av och sen avsluta med en skön handkräm! Händerna blir babymjuka!

Förresten, någon som testat "Babyfoot?"

18 januari med sovmorgon

Vaknade inte förrän halv tio idag, jag tycker om att gå upp tidigt och bara ta det lugnt på morgonen - men så blev det inte imorse.. Så därför känns den här dagen lite halvt förstörd, bara att ta igen det imorgon! ;)

Kom nyss innanför dörren, varit och handlat lite - helt underbart att få se och gå på asfalt igen! även om det är ett tag kvar till våren så får man lite vårkänslor iallafall :) sen vill jag ha sol! varför måste det vara mulet nästan varenda dag?

Nu ska jag ta och fixa lunch, sen blir det konditionsträning på nautilus! sen ikväll är det plugg som gäller (jag är mycket bättre på att plugga på kvällen än när det är ljust ute, wierd) :) Hej svejs!


Har börjat kolla på vänner - första året, det är ju så bra!

13 januari

Åh, ni måste verkligen se den här filmen! :) inte som alla andra filmer utan den har djup och mening, nästan så man blir lite snurrig ibland. men man får sig en liten tankeställare och det är en film som verkligen värmer :) den är speciell, men jag rekommenderar den verkligen!

Sova nu, zzzz.. godnatt alla fina där ute! :)

12 januari

Nu ger jag upp med pluggandet, för idag. Blev några timmar nu på kvällen - men nu är jag helt slut i kroppen & huvudet så gick och la mig istället.. älskar mitt duntäcke! :) Känns som att jag kommer sova gott inatt, och ta nya tag i imorgon - blev ingen bra dag idag, åt dåligt så jag var seg nu på kvällen..

Imorgon ska jag ta en promenad innan frukost hade jag tänkt, sen vid 12 ska jag luncha med tjejerna - sen på fredag flyttar lina. :( Efter det hade jag tänkt dra till nautilus/actic och träna.. sen är det plugg som gäller!

Trötter nu, skriver imorgon istället.. natti!

10 januari

Första dagen i skolan idag, det gick bra trots att det var lite kämpigt att kliva upp imorse.. längtar tills det blir ljusare både på mornarna och kvällarna :) var hemma vid 15 ungefär, gjorde lite ärenden på stan sen hem, bytte om, för att sen åka ner och träna lite.. nu på kvällen har jag pluggat, inte lika effektiv som jag ville vara - tar igen det imorgon!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon ;)

9 januari


Var ute och gick förut, det är ju så fint väder ute - men tog ganska lång tid och snabbt gick det inte, superhalt! Men det gäller att passa på när solen är framme! Är lite tung i huvudet efter igår så det var skönt med frisk luft. Nu tänkte jag göra en smoothie - sen plugga lite och sen jobb 16.30-22. :)

Skola imorgon, skönt att sätta igång igen!

8 januari

Idag har jag fixat lite iordning lite på rummet, bytt gardiner och så. Nu är det mysigt & fint - så som jag vill ha det! :) ikväll ska jag dricka vin & cider tillsammans med mina fina vänner - sista helgen med lina innan hon flyttar till sundsvall. (!) kommer bli tomt utan henne på helgerna, men jag vet att hon och axel kommer få det jättebra där uppe - sen är jag bombsäker på att hon kommer komma hem lite då och då. :)

förutom det så regnar det ute och jag är tung i huvudet. tog en huvudvärktablett nyss, funderar på och lägga mig och kolla på en film och hoppas på att det går över - sen är det dags att börja göra sig redo för kvällen. :)


Tog bort två ljus från adventljusstaken - tycker den är så fin, passar perfekt som dekoration! :)

No headline

Idag är en sån dag. En dag när allt kändes helt fel. Är det kanske för att jag kände att jag inte fick något gjort? Ingen träning, förutom lite lek med pilatesbollen framför tv:n - och inget pluggande.. Så idag är jag nere.

Nu ska jag sova bort den här dumma känslan och vakna upp på rätt sida imorgon, lite solsken skulle inte sitta helt fel heller ;) Imorgon ska jag träffa tjejerna och laga mat, sen är vi bjudna till grannarna på kvällen - och sen får jag se när jag tar tag i det obehagliga men nödvändiga som måste ske innan helgens slut. Är det kanske det som får mig att må så dåligt? Guud, jag vet inte :| varför måste allt vara så smärtsämt, så.. överraskande? När kan jag hitta tryggheten? Många funderingar som ni ser.. Nu gäller det bara att veta hur man ska bearbeta allt, på rätt sätt.

Hoppas ni haft en bättre dag än jag! :)

Trött i huvudet

Nu är jag trött i huvudet efter allt pluggande så nu ska jag tvätta ansiktet och sen krypa ner i sängen och läsa topphälsa innan jag sover :) Jobb imorgon, 6.45-16.. Puh! :p

4 januari 2011

Jag sa det igår och jag säger det en gång till; så skönt att jag klarade tentan! Det var inte bara jag som tyckte att den var konstig - tyckte inte att den "gav" mig något. Konstiga frågor osv.. Men nu när jag fått reda på svaret kan jag fokusera ordentligt på den här kursen. Som även har en spärrtenta! Gulp.. (Man måste klara tentan innan sommaren, annars får man inte gå vidare, typ?) Men det ska nog gå bra :)

Var och tränade idag igen, fast bara kondition idag - och lite styrka för överkroppen. Ska jobba imorgon och sen är det stängt på torsdag så det gäller att passa på! :)
Har segat lite med syrran i cirka två timmar nu, hon har börjat kolla på säsong 1 av vampire diaries - och jag själv hade svårt att slita mig, det är ju så bra! Men nu ska jag sätta mig vid skrivbordet och plugga lite, ciao. :)

Easy A


Rekommenderar den här filmen - typisk klassisk high school-film. Riktigt bra, och hur kan man inte älska Penn Badgley? :)

3 januari

Idag var jag på Lager 157 tillsammans med mamma & syster. Det enda jag hittade var en bok och ett armband, plus ett par fina, våriga kuddfodral till sängen på serholt outlet. :) börjar bli trött på vintern och alla dess vinterkläder nu, vill ha vår & sommar, bruna ben och solsken!

Var iväg en sväng till nautilus idag med, fast blev så jävla trött när jag kom hem. Har efter det inte gjort något vettigt - tänkte ta och titta på filmen "Easy A" nu, någon som har sett den?

Just ja, verkar som att jag klarade tentan i Vårdandets grunder - så sköönt! :)

Min kväll


Det här har jag gjort hela kvällen - men nu är jag nöjd. :) Har druckit en kopp te och ska snart gå och lägga mig, kanske titta på några avsnitt av sex and the city. (jag nöter igenom alla säsonger minst en gång om året, verkar vara något av en tradition?) Natti natti!

Like I'm the only girl in the world

Igår kom resten av familjen hem, så nu går jag runt och känner mig som ett spöke :) får helt enkelt ta och kila ner och sola snart. Fast så farligt är det inte, tar igen det i sommar sen ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt, var och tränade på nautilus vid 12 ungefär - 45 min kondition + ben. Känns som att jag kommit in i ett bra flow, nu gäller det bara att hålla det! Känslan när man har tränat är oslagbar. :)

Kanske borde ta och skriva lite om nyår.. Var här hemma hos mig, och eftersom det blev lite i sista minuten så åt vi tre olika pajer (som var riktigt goda!) och sen glass med varma hallon efteråt - smarrigt. :) Fram tills tolvslaget lekte vi lite lekar som annG hade fixat, bra gjort! Sen när klockan började närma sig gick vi alla ut på gatan och tittade på fyrverkerierna och drack bubbel. Sedan fortsatte vi neråt stan och så mycket mer än så blev det inte.. Men det var ett bra nyår, det känns som - och jag hoppas verkligen, att 2011 kommer bli ett bra år. :) Gott nytt år på er alla, bättre sent än aldrig!

Dags att ta tag i det här igen..


Det här året ska bli bra, det här året ska bli mitt år!
RSS 2.0