Love the dress!


Elle Style Awards höll rum i London igår, älskar Blake Lively's klänning! Så fin färg! :)

Lite energi till pluggandet..


Sitter parkerad framför datorn, och har gjort det i nästan 5 timmar nu.. Skriver hemtenta, det går riktigt bra faktiskt - är snart klar. :) Mamma kom in nyss med en smoothie med lite Kellogs All Bran över, perfekt med lite energi nu på kvällen, är ganska trött i huvudet nu..

Var och tränade tidigare idag, gick riktigt bra! Hade en dålig träningsvecka förra veckan, men nu så!

Panic roommate

Efter en långhelg var det dags för skola igen, hade föreläsning om virus. Blev klara tidigare så åkte hem medan det fortfarande var ljust, skönt :) Stack ut och sprang en runda på 30 minuter vid 16, hade ingen lust att sticka ner och träna på nautilus. Men det gick riktigt bra faktiskt, mycket lättare att springa än att gå - inte lika halt. :)

Efter löpturen skrubbade jag kroppen rejält med Body Shop's Body Polishing, sen skrubbhandskar på det och avslutade med duschcreme - lyx! Sen har jag suttit framför datorn resten av kvällen, nött igenom flera hemsidor om olika virus, infektionssjukdomar, basal hygien etc.

Rundade av kvällen med nyaste avsnittet av gossip girl (finns det något bättre?!) och ett avsnitt vänner. Ska ta och sova nu, ska förmodligen in till skolan och plugga lite imorgon - gäller bara att komma igång skapligt annars blir det aldrig av! Måste köpa nytt månadskort också, mindre kul..


Bildkälla: tvfanatic.com

6 februari

Jobbar delat idag så ska snart kila iväg till jobbet igen.. Men innan dess ska jag fixa lite mellanmål tills kvällsfikat - keso med banan, mums :) Imorgon är jag ledig, woho! Dock är det plugg hela dagen som gäller..

I want something that I want

Kollade nyss klart på Tangled, helt underbar film. :) se den! ikväll ska jag till derne, sundsvalls-lina är hemma och det måste ju firas! Har en så jädrans irriterande huvudvärk just nu så ska ta mig lite frisk luft nu, kanske kolla på någon film till?


En ny favorit!

Carpe Diem

Just nu håller jag på och läser "Lyckan, kärleken och meningen med livet" - skrev ett inlägg om filmen för ett tag sen och nu läser jag boken. Måste åter igen säga att det är en bok/film som berört mig - man får sig en tankeställare helt enkelt. Jag har insett att jag har lätt för att grubbla om framtiden och älta om det som varit, men det är slut med det nu. Det tar bara en massa energi från mig. Så därför är Carpe Diem en av de finaste orden för mig just nu.
Tidningar skriver hela tiden om hur stressen alltid är närvarande i dagens samhälle, men jag har alltid tyckt att det inte rört mig - att jag inte känt mig stressad eller känt oro inför framtiden. Men nu på senare tiden så har jag kommit fram till att jag inte är så opåverkad som jag tror..

Så därför ska jag sluta grubbla, sluta älta och istället leva i nuet. Något som alla borde göra! Varför tynga ner sinnet med sånt som man inte kan påverka? Mitt mål just nu är att gå klart högskolan och få sjuksköterskelegitimation, och det passar mig utmärkt just nu! :)

Så när de negativa tankarna kommer krypande, låt dem passsera utan att någon skada skett..

















Just nu längtar jag till våren!

Take time to enjoy where you are

Kom nyss ut ur duschen, dagens föreläsning börjar inte förrän 13.15 - skönt med lite sovmorgon! Håller på och vädrar sovrummet just nu, funderar på om jag kanske ska ta och bädda rent också.. Finns inget skönare än att sova i en nybäddad säng :)

Var ute och sprang igår, första rundan i år - riktigt skönt faktiskt! Lagom kallt ute och inte alltför halt på vägarna.. När jag kom igen gjorde jag lite styrkeövningar på (yoga)mattan. Skönt när man inte orkar gå ner till nautilus ;)

Dags att sätta igång, tåget går kvar över tolv!

It is days like this when it just feels right

Dagen började med att jag vid skolan kom på att plånboken låg kvar i träningsväskan hemma, fan tänkte jag.. Det var bara att traska hem igen, vilket ledde till att jag missade tåget och var tvungen att ta bussen istället - och på så sätt komma 15 minuter för sent till föreläsningen. Typiskt, dagen som hade börjat så bra!

Men det löste sig ändå, de hade inte ens börjat när jag kom till kära H118. Hade föreläsning om vårdhygien hela dagen, kanske låter tråkigt för utomstående men jävligt intressant - och kul! Speciellt när vi fick prova att sätta på oss sterilhandskar, vilket var lättare sagt än gjort :) Såg ut som man hade alienfingrar.. Fick med oss ett par hem så nu är det bara att öva!

Har suttit och läst lite om bakterier etc nu på kvällen, men nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av vänner.. Natti!

RSS 2.0